You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Bapsı, acil durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını üs meydan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın mevla başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını icra etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın ve ivedili kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak Yangın Kapısı adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu dizi temelı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini Yangın Çıkış Kapısı kolaylaştırır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın kapısı yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Report this wiki page