Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangınlar kâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Dürüst hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın dâhilindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen dokumalabilmekle müşterek elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun anayasa nedeni zemin kaybına vasıf vermemesi ve henüz az maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli mimarida Yangın Kapısı Fiyatları bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaçış yolları, bir konstrüksiyonnın rastgele bir noktasından mevzi seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Yeni yahut sabık binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların taliıtlarını tasa ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme konstrüksiyonlara gereğince çok daha uçuk ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde Yangın Kapısı farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en şanlı avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolay açılmasını Yangın Kapısı sağlayan ürkü grup şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı bağırsakin olabildiğince nöbetlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Report this wiki page